Showroom er lukket
Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
Vi søger en salgsassistentelev

Er du i gang med Detailhandelsuddannelsen? Brænder du for at blive en dygtig sælger? Interesserer du dig for boligindretning
og kunne du tænke dig at lære en masse om tekstiler, farver, tapeter, møbler, tæpper og lamper? Så er en elevplads hos Tapet-Cafe måske noget for dig.

Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
VI SØGER SOMMERFERIEAFLØSER

Har du lyst til et sommerferiejob i en kreativ virksomhed, hvor dagene aldrig ligner hinanden? Vil du have ansvaret for at pakke vores mange ordrer af tapetruller, lampeskærme og tekstiler? Vil du gå til hånde og hjælpe os med diverse praktiske opgaver mens vores faste team holder ferie? Og endeligt, er du ikke bange for at tage fat og udføre praktisk arbejde?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er en tjans som sommerferieafløser i Tapet-Cafe og Helene Blanche Fabrics & Wallpapers måske noget for dig.

Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
Er du vores nye teamplayer?

PROJEKTMEDARBEJDER
Er du dygtig til at koordinere og holde mange bolde i luften på samme tid? Har du erfaring med projektstyring og kan du overholde deadlines? Kan du tale med høj som lav, og brænder du for at yde super god kundeservice? Så er en stillingen som projektmedarbejder hos Tapet-Cafe måske noget for dig.
Læs mere om jobbet via linket ‘Projektmedarbejder’.

LOGISTIKELEV
Er du i gang med Handelsuddannelsen indenfor Logistik og har brug for en elevplads? Brænder du for at blive en
dygtig logistikassistent? Kan du lide en afvekslende hverdag med både kontorarbejde og masser af praktisk arbejde i alt slags vejr? Så er en elevplads hos Tapet-Cafe måske noget for dig.
Læs mere om elevpladsen via linket ‘Logistikelev’.

Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
Er du vores nye teamplayer?

INDRETNINGSKONSULENT
Har du lyst til at inspirere og rådgive vores mange kunder om indretning? Har du en forfinet æstetisk
sans? Har du viden om og interesse for indretning og design, herunder farver, tekstiler, tapeter, møbler, lamper og tæpper? Og endeligt, er du en målrettet og dygtig sælger? Se linket “INDRETNINGSKONSULENT”

MALERANSVARLIG – FOR FARROW & BALL MALING
Har du mod på, at få ansvaret for at ekspedere alle vores mange malingordrer? Vil du kunne bestille maling hjem fra vores leverandør til lager? Har du mod på at tone maling direkte på vores eget værksted? Og endeligt, er du ikke bange for at smøge ærmerne op og udføre fysisk arbejde? Se linket “MALERANSVARLIG”

Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
Tapet-Cafe leverer tekstiler til arkitektonisk ikon

Tapet-Cafe har netop leveret tekstiler til ikonisk modernistisk villa.

Villaen, der er tegnet af den anerkendte danske arkitekt Erik Christian Sørensen, ligger i Charlottelund og er netop restaureret af Realdania By & Byg. Realdanias By & Byg køber, restaurere og bevarer historiske huse og bidrager til at levendegøre den store danske bygningsarv.

Villaen udgør et unikt bidrag til den danske bygningsarv og arkitekturhistorie, bl.a. på grund af dens stringente opbygning i moduler, rytmiske stolpekonstruktion, smukke træpaneler, rustikke skifergulve og massive vinduespartier der inviterer naturen smukt indenfor.

Husets er blevet forskønnet med nye tekstiler valgt i samarbejde med Jannik Martensen-Larsen. Tekstilerne understøtter husets amerikansk- og japanskinspirerede arkitektur.

Tekstilerne der er valgt til huset, er fra Tapet-Cafes in-house kollektion designet af Helene Blanche samt enkelte udenlandske designs. Særligt de to designs Stitch og Painted Ikat har fået en fremtrædende plads i huset som gardiner ved de store flotte vinduespartier.

Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
Farrow & Ball Curated by Liberty

Vi er stolte af at kunne præsentere ”Farrow & Ball Curated by Liberty”, et farvekort bestående af smukke farver nøje udvalgt af Liberty 1875, det velrenommerede engelske firma som er kendt for deres småblomstrede prints skabt til både indretning og mode.

Resultatet er en perle af et farvekort med udvalgte farver fra Farrow & Ball Archive, et ekstraordinært arkiv bestående af historiske farver som nu gives ny opmærksomhed i dette spændende samarbejde.

Samarbejdet består yderligere af 15 inspirerende kombinationer bestående af farver, tapeter og printede tekstiler, alle med et elegant og tidsløst udtryk brugbart til både en klassisk og moderne indretning.

Farrow & Ball er kendt for deres maling med et rigt indhold af pigmenter og dybe farvenuancer.

Alle tapeter, tekstiler og farver kan opleves i Tapet-Cafe showroom fra oktober 2021.

AfspilPause
00:00 / 00:00
Lyd fraLyd til
Afspil Film
Minutter Sekunder
Tapet-Cafe Opdateringer
2 år siden
The Nordic Edit

The Nordic Edit består af 24 Farrow & Ball-farver der hylder Skandinaviens farver.

Jannik Martensen-Larsen, indehaver af Tapet-Cafe, har udvalgt farverne med et særlig fokus på at de afspejler regionens åbne landskaber og byer, såvel som værker af skandinaviske designere og kunstnere.

Farverne er inspireret af alt fra københavnske byhuse og grønne sommerplæner til det umiskendelige klare nordiske lys.

Ud over de hvide og grå toner, vi traditionelt forbinder med Skandinavien, omfavner The Nordic Edit også mere dristige og uventede nuancer fra både Farrow & Balls kernekollektion og fra deres arkiv.

Skandinavien byder på mange fantastisk farver – The Nordic Edit af Tapet-Cafe for Farrow & Ball er en hyldest til dem.