VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

Showroom åbent indtil 16:00
Vores tilgang

Vores tilgang til indretning tager afsæt i vores store passion for farver, tekstiler, mønstre, smukke materialer og kunstobjekter.

Når vi skaber indretninger, udsmykker og dekorerer, lader vi vores passion, samt høj materialekvalitet, sublimt håndværk og glæden ved kompositioner af farver, mønstre og materialer lede og inspirere os.

”For os handler det om at få rummene i et hus til at leve og om at skabe personlige og stemningsfyldte hjem og om at indrette i harmoni med husets arkitektur. Vores passion er de dybe og ekspressive farver, vi elsker kunst og taktile materialer og holder af at sammensætte moderne og dekadente møbler, skulpturelle objekter og lag af tekstiler og farver”.

 

Jannik Martensen-Larsen & Helene Blanche om deres tilgang til indretning.

“Vores inspiration er hentet og fortolket flere steder fra, så det passer til vores liv. Vi kan heller ikke løbe fra, at vi også har noget dansk minimalisme i os. Men vigtigst for os er, at vores hjem skal være dynamisk og levende. Derfor er her masser af objekter, kunst, design, bøger, ting og ting, som alle bygger bro mellem vores arbejde med indretning, farver og tekstildesign. At fortælle historier med de rum, vi skaber, vil altid følge os som mennesker”.  

 

Jannik Martensen-Larsen & Helene Blanche om stilen i deres hjem.

Rammen om det gode liv

Et hjem skal være levende, omfavnende og inspirerende. Et hjem skal udgøre rammen om det gode liv.

For os handler indretning om at få rum og bolig til at leve og om at skabe en personlig og stemningsfyldt stil som er i harmoni med husets arkitektur og de mennesker som bor der.

 

Varige relationer og venner af huset

Hos Tapet-Cafe har vi mange kunder der handler hos os igen og igen, og mange er efterhånden blevet venner af huset.

Vores mangeårige kendskab til hinanden og vores fælles rejser, med indretning af f.eks. den første lejlighed, det første hus eller det første børneværelse giver stærke bånd. Bånd og relationer vi er stolte af.

Vi gør en dyd ud af, at forsøge at lære hver enkelt kundes personlighed og historie at kende, for på den måde at skabe en indretning der afspejler og understøtter den enkeltes interesse og smag.

Lad os inspirere og rådgive dig.

Ønsker du kreativ sparring og rådgivning til dit projekt?