Showroom åbent indtil 16:00
Cookies og privatliv

SIDEN EJES OG DRIVES AF:

Firmanavn:
Tapet Café A/S

Momsregistreringsnummer:
42129488

Registreret adresse:
Brogårdsvej 23
2820 Gentofte
Danmark

Kontakt:
info@tapet-cafe.dk
+45 39656630

EU’s persondataforordning (GDPR-loven) gælder for Tapet-Cafe. Denne lovgivning gør Tapet-Café ansvarlig for den data der indsamles og gemmes om kunder og besøgende på siden www.tapet-cafe.com.

Vigtigt at læse

Nærværende politik forklarer hvilke data vi indsamler og gemmer, samt hvordan disse behandles når du besøger eller handler på siden www.tapet-cafe.com.

Det er vigtigt at du læser denne politik sammen med enhver anden politik eller Fair Processing Notice (FPN) vist til dig på siden, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data. Denne politik supplerer de andre bekendtgørelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Formålet med vores behandling af personoplysninger

Vi respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger.

De data, vi indsamler og behandler, indeholder oplysninger, du giver os, såsom dit fornavn og efternavn og dine forsendelses- og faktureringsadresser. Vi indsamler også data om dine shoppingvaner og de sider og produkter, du har set i forbindelse med dit besøg på webstedet.

Vi bruger disse data til følgende formål:

– For at give dig mulighed for at downloade relevant marketingmateriale.

– For at sende dig informationsmails, invitationer og pressemeddelelser.

– At yde service i forbindelse med salg, herunder at tage dine ordrer, behandle dine betalinger og levere de varer, du har købt.

– For at levere yderligere tjenester, du har anmodet om.

– For at give dig adgang til tjenester forbeholdt registrerede brugere.

– For at personliggøre dit besøg på webstedet og sikre, at indholdet fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og din computer.

Kategorier af personoplysninger vi behandler

’Persondata’ eller ’personlige oplysninger’ betyder informationer hvorved en person kan identificeres. De data, vi indsamler og behandler, omfatter oplysninger, du giver os, såsom dine identitetsdata, kontaktdata og finansielle data ved at købe en vare fra vores butik, ved at udfylde formularer, ved at komme ind i vores billedbank eller ved at kommunikere med os pr. telefon, e -mail eller andet. Vi indsamler marketing- og kommunikationsdata, når du abonnerer på vores nyhedsbrev og accepterer cookies.

Når du bruger vores websted, indsamler vi følgende personlige oplysninger om dig:

– Identitetsdata inklusive navn, efternavn, titel, CVR-nr osv.

– Kontaktdata inklusive adresser, e -mailadresse og telefonnummer osv.

– Finansielle data inklusive bankkonto og betalingskortoplysninger, når du køber fra vores butik.

– Marketing- og kommunikationsdata, herunder dine præferencer for at modtage marketing fra os.

I henhold til EU’s generelle databeskyttelsesforordning (‘GDPR’) skal vi have et gyldigt retsgrundlag for at behandle dine data. I de fleste tilfælde behandler vi dine data, fordi vi har en kontrakt med dig om f.eks. at levere de varer du har købt. Vi vil også bruge dine personlige data til at sende dig salgs- og marketingkommunikation, som vi mener kan have interesse for dig, hvis vi har dit udtrykkelige samtykke til denne aktivitet, eller hvis du er en eksisterende kunde, hvor vi har en legitim interesse i at kommunikere med dig. Du kan til enhver tid fravælge salgs- og marketingkommunikation fra os.

Kategorier af modtagere af dine personlige oplysninger

Vi videregiver muligvis dine personlige data til følgende tredjepartsmodtagere:

– Til tjenesteudbydere, der hjælper med vores forretningsaktiviteter, herunder udbydere af hosting, software, analyseværktøjer, fragtfirmaer osv.

– Til offentlige instanser, hvor det er foreskrevet ved lov eller en domstolsafgørelse, eller hvor det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

– Til vores rådgivere, herunder regnskabs- og advokatfirmaer.

– Til tredjeparter, der leverer produkter eller tjenester i forbindelse med arrangementer, vi afholder

Lagring og sletning af dine personlige oplysninger

Vi opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt for at opfylde de formål, som du har givet disse personoplysninger til, medmindre loven tillader eller kræver, at vi opbevarer dem i længere tid. Opbevaringsperioden varierer afhængigt af formålet med behandlingen, bagefter slettes oplysningerne.

For eksempel bevares de data, der indsamles under dit køb af varer i vores online shop i overensstemmelse med lokal skattelovgivning (fem år i Danmark), mens de data, der bruges til at sende dig vores marketingkommunikation, bevares, indtil du beder om at blive afmeldt.

Dine rettigheder

I henhold til lovgivningen i databeskyttelsesforordningen (‘GDPR’) har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Du har ret til at:

– Få adgang til de personoplysninger, vi gemmer om dig.

– Bede os om at opdatere, rette eller supplere de personoplysninger, vi har om dig.

– Trække dit samtykke til opbevaring og behandling af data til bestemte formål tilbage.

– Bede os om at slette dine personlige data fra vores systemer.

– Begrænse vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

– Bede os om at give dig de personoplysninger, vi har om dig, i et let læseligt elektronisk format eller overføre disse data direkte til en tredjepart, der er udpeget af dig.

I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du i fremtiden har ret til begrænset behandling, må vi kun behandle oplysningerne (andet end opbevaring) med dit samtykke eller med det formål at fastslå, gøre gældende eller forsvare juridiske krav eller for at beskytte en person eller en vigtig offentlighed interesse.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os via e-mail info@tapet-cafe.com

Cookies

Når du besøger www.tapet-cafe.com, gemmes såkaldte cookies, dvs. oplysninger om, at du har besøgt vores websted. Som følge heraf vil Tapet-Cafe modtage oplysninger om antallet af besøgende, og hvilke sider der er de mest populære. Desuden giver dette os mulighed for at give dig mere specifikke og relevante oplysninger, når du besøger dette websted.

I henhold til Persondataloven har du ret til at få indsigt i de personoplysninger, der registreres og gøre indsigelse mod denne registrering. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at kræve annullering af dette. Hvis du har brug for en ændring af dine oplysninger eller yderligere oplysninger, bedes du kontakte os via e-mail info@tapet-cafe.com

Klage til det danske datatilsyn

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.