VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

Showroom er lukket
Vores håndværkere

I Tapet-Cafe samarbejder vi med de dygtigste og mest dedikerede håndværkere.

De er eksperter i at skabe perfekt sammenhæng mellem form, materiale og funktion indenfor deres fag, og de er en uundværlig del af Tapet-Cafe.

Vores langvarige samarbejde igennem årtier har tilvejebragt en indbyrdes forståelse, som gør det muligt for os at designe og producere de mest unikke produkter i fællesskab.

Syersker

Vores syersker har årtiers erfaring indenfor bearbejdning af tekstiler.

Deres ekspertise sidder i fingerspidserne og det kan tydeligt ses på hver eneste samling, stikning og dekoration, der laves med stor præcision og grundighed.

De kan håndtere næsten alle slags opgaver og alt skræddersyes til hver enkelt kunde. Det betyder høj kvalitet og perfekte finesser.

Smede

Hos Tapet-Cafe leverer vi kun de smukkeste gardiner. Derfor stiller vi også høje krav til vores gardinstænger.

Gardinstængernes kvalitet har overraskende stor betydning for det færdige resultat og alle rum og vinduesåbninger er forskellige.

Derfor prioriterer vi at fremstille stænger og beslag unikt til hver kunde, smedet af vores danske og engelske smede i de smukkeste metaller der patinerer flot og i en kvalitet der kan holde et helt liv.

 

 

Møbelpolstrere

Ved ombetrækning eller ompolstring af ældre møbler kommer kvaliteten af håndværket, eller mangel på samme, virkelig til syne.

Hos Tapet-Cafe er vi stolte af at arbejde med nogle af Danmarks dygtigste møbelpolstrere. Dygtige polstrere der formår at lave perfekte finesser; f.eks. usynlige sammensyninger, selv af tekstiler med komplicerede mønstre. Samlinger der ikke trækker i stoffet samt perfekt påsyede knapper, dekorationsbånd, frynser og agramaner.

 

Snedkere

Tapet-Cafe arbejder sammen med et ungt og fantastisk dygtigt team af danske møbelsnedkere.

Deres forfinede æstetiske sans og utrolige evner indenfor træarbejde, gør os i stand til at skabe unikke møbler og flot skræddersyet inventar.

Sammen har vi leveret vitrineskabe, cocktailkabinetter, dørhåndtag, bogreoler, biblioteksvægge, garderobeskabe, vægpaneler, konsolborde, sengeborde, radiatorskjulere og endda et eventyrligt tree-top-house.

Teamet kan arbejde i alle typer træ, og med indlæg af materialer som messing, kobber, ben, ibenholt og glas.

Ligeledes kan de udføre smukt håndstrøget malerarbejde samt perfekte lakeringer.

Tapetopsættere

Tapetsering er et håndværk.

Mange kaster sig ud i det selv, med varierende succes. Man kan sagtens få et flot resultat DIY, men en dygtig tapetopsætter sikrer at mønstertilpasningen er perfekt, at samlinger er nærmest usynlige, at kanter er skåret skarpt og naturligvis at ingen pletter eller mærker er at finde på de opsatte baner.

Ligeledes kan en dygtig tapetopsætter også magte opsætning besværlige steder som trappeopgange, rundt om ældre ukurante loftsbjælker eller bag radiatorer.

I Tapet-Cafe samarbejder vi kun med de dygtigste tapetopsættere.

Malere

Malearbejde er et håndværk.

Som med tapet, er mange interesserede i at udføre det selv og det kan sagtens give et flot resultat. Det væsentlige er, at slutresultatet er ensartet og udført med grundighed og præcision.

Professionelt malerarbejde skal naturligvis være fuldstændig fri for helligdage, rullemærker, uskarpe kanter og stænk. Ligeledes skal professionelt malerarbejde have perfekt ensartede overflader og fine penselstrøg der røber at malingen er påført af en erfaren hånd. Den slags kvalitetsarbejde fås ved at vælge en af de malere vi samarbejder med i Tapet-Cafe.

Lampeskærmsmagere

At lave lampeskærme i tekstil er et unikt håndværk.

I dag findes der ikke mange lampeskærmsmagere der arbejder i tekstil, hverken foldedamer som de kaldtes engang eller syersker med speciale i håndsyede lampeskærme.

Vi samarbejder med nogle af sidste og bedste i Danmark og England og de kan lave lampeskærme i delikate silke- og hørtekstiler, syet eller foldet efter unikke mål, i mange former eller med forskellige typer af læg.

Interesseret i at se hvad vi har skabet sammen med vores håndværkere?