VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

VI HOLDER SOMMERLUKKET FRA 12/7 TIL 29/7 | Ordrer afgivet efter 11/7 kl. 12:00 vil først blive behandlet fra 29/7.

Showroom er lukket
Syet Interiør

Syet interiør som hynder, puder, sengeskørter kan betyde meget i et hjem og i en indretning. De kan være med til at definere en stilart, skabe stemning og give den rette atmosfære og dermed gøre hjemmet hyggeligt.

Vi forstår hvordan de forskellige tekstilkvaliteter kan bruges og vi kan give dig sparring og inspiration i hvilket tekstil du kan bruge til syet interiør din indretning.

Tekstiler klæder rum på

Vi bruger syet interiør når vi indretter, da det er med til at skabe taktilitet og personlighed.

Et flot afstemt sengemiljø med sengetæppe, sengeskørt, puder og gardiner, kan være med til at skabe en personlig, rolig og delikat atmosfære i et soveværelse.

Ligeledes kan bløde puder omfavne og gøre det ekstra rart at krybe op i sofaer og lænestole i en opholdsstue.

Se et udvalg af syet interiør; puder, hynder og sengetæpper nedenfor.

Værd at vide
Der er meget at forholde sig til, når det kommer til syet interiør. Nedenfor har vi beskrevet det vigtigste.
Typer af syet interiør
Syet interiør være sig f.eks. puder, duge, sengeskørter, sengetæpper, yogapuder samt hynder til haven, båden, køkkenbænken og meget andet. Vi har et udvalg af syet interiør der kan ses i vores showroom, men langt størstedelen syer vi unikt til vores kunder.
Valg af tekstil
Det er vigtigt at vælge tekstiler der matcher det element der skal syes. Nogle tekstiler passer godt til puder, andre godt til udendørs havehynder. Der er stor forskel på tekstilernes slidstyrke, modtagelighed over for sollys mv.
Syning
Vi kan sy interiør på mange måder. Nogle syninger giver et moderne, smart udtryk og andre et klassisk, fornemt udtryk.
Mål
Vi arbejder med to forskellige mål, når vi syr, henholdsvis 1) tilbuds-mål og 2) sy-mål.
Uderum

Syet interiør er med til at klæde uderum på, i perioden fra bøgens syrligt grønne blade springer ud i foråret, til efterårets rød-orange løv toner frem og afslutter sæsonen.

I haver og på terrasser, kan møbler iklædes hynder, puder og duge og derved invitere til både varme stunder i solen, friske sommeraftener og lune ’indian summernights’ i efteråret.

Hos Tapet-Cafe ved vi at blødt, smukt syet interiør i høj grad bidrager til velvære og livsnydelse uanset temperaturen.

Mønstre skaber unikke rum

Hos Tapet-Cafe holder vi af at bruge mønstre.

Brugen af mønstre er med til at give vores indretninger lag og mere interessant kompleksitet.

Når mønstre komponeres smukt, bliver rum interessante at se på og opholde sig i. De afslører ikke sig selv ved første øjekast. Øjet kan vandre og gå på opdagelse. Der er flere ting at se og indretningen har en dybde der indbyder til at blive studeret nærmere.

 

 

Mønstre på syet interiør

Mønstre kan bruges ved at kombinerer et lille mønster på en hynde med et større på et gardin, lader det samme mønster gå igen på sengetæppe og puder – eller lade et særligt dekorativt mønster slå takten an for resten af indretningen ved at iklæde en flot høj sengegavl det.

Syet interiør som puder, hynder og sengetæpper er ofte mindre end andre flader i hjemmet; f.eks. vægge, gulve, sofaer mv. Det er også flytbart og ikke så dominerende som faste elementer. Derfor kan man tillade sig at være mere modig med de mønstre og farver man vælger.

 

Designet unikt til dit hjem

Man kan finde et udvalg af vores færdiglavede puder, i vores showroom.

Her kan man også lade sig inspirere af de over 6000 forskellige tekstiler vi har. Vores showroom er fyldt til randen med de skønneste tekstiler og vores designteam nyder at gå på jagt heri og finde de tekstiler der vil klæde dit hjem eller projekt bedst.

 

Fra design til færdigt interiør

Når de bedst egnede tekstiler er udvalgt, aftales den endelige udformning, mål og dekorative detaljer med vores designere.

Herefter sendes tekstilet til vores danske systue, hvor dygtige syersker færdiggør dem. Vi har arbejdet med den samme systue i snart 40 år og den er garant for høj kvalitet, perfekte finesser og flot håndarbejde.

Kombinationen af vores evner indenfor design, tekstilekspertise og håndarbejde sikrer smukt, stilfuldt og personligt syet interiør.

Lad os hjælpe dig

Vores designere kan inspirere og rådgive dig om syet interiør til dit projekt.

Ofte stillede spørgsmål
Kan man bestille syet interiør i alle mål og former?

Ja, vi kan sy præcist til dine mål. Puder kan f.eks. laves kvadratiske, rektangulære og runde i de mål, der passer dig. Det samme gælder for sengetæpper, sengeskørter, sengehimler, duge, hynder mv. Vi kan tale det hele igennem med dig og sy så det perfekt til dine mål.

Hvor lang tid går der fra man bestiller, til ens interiør er færdigsyet?

Der går typisk mellem 4-6 uger; fra din ordre sættes i gang, tekstilet kommer hjem, syningen foretages og varerne er klar til dig.

Kan I lave et betræk til min eksisterende hynde eller madras?

Ja, vi kan sy betræk således at det passer til dine eksisterende hynder, madrasser og puder – ligesom vi også kan levere ny indmad.

Hvordan skal syet interiør renses og vedligeholdes?

Vi anbefaler altid at betræk på puder, hynder, madrasser samt andre interiørelementer af tekstil, renses professionelt og ikke vaskes.

Ønsker du at blive inspireret til hvordan syet interiør kan indgå i dit indretningsprojekt?