Showroom er lukket
Leverandører

Hos Tapet-Cafe er vi stolte af vores leverandører. De repræsenterer alle det, som vi føler gør design og indretning interessant: Originalitet, kvalitet og ægte håndværk. Uanset, om du er på udkig efter tapet, tekstiler, lamper eller maling, har vi kurateret et eksklusivt sortiment, som du kan skabe din indretning ud fra.

Liberty Fabrics

Liberty Fabrics har været på forkant med design og indretning siden 1875 og er nu et internationalt mærke der er anerkendt for sine karakteristiske småmønstrede tekstiler.

Liberty Fabrics leverer leverer deres tekstiler i mange skønne kvaliteter, fra fantastisk Tana Lawn bomuld, luksuriøs silke til let hør – tekstilerne er oplagte til skræddersyerede indretningsprojekter af enhver art.

Vaughan

Vaughan blev grundlagt i 1983 og er en af ​​verdens mest fremtrædende designere og producenter af belysning, møbler og tilbehør. Vaughan er kendt for deres enestående håndværk, tidløst design og kvalitet. Traditionelle fremstillingsmetoder anvendes, og deres produkter fremstilles, samles eller færdiggøres i Storbritannien.

De dækker et spektrum af stilarter og epoker. Fra det 17. århundrede til modernismen har hvert Vaughan-objekt en signaturæstetik med rene linjer og en ren form. Med showrooms i London og New York findes Vaughan-produkter i de fineste interiører internationalt, fra private huse og statslejligheder til højt profilerede hoteller og restauranter.

Christopher Farr Rugs & Cloth

Christopher Farr Rugs blev grundlagt i 1988 og revolutionerede hurtigt det moderne tæppedesign og genskabte tæppets status som en kunstart.

I 2000 etablerede Christopher Farr sin materialekollektion CLOTH. Kollektionen tager udgangspunkt i de fineste materialer, traditionelt håndværk og innovative samarbejder med anerkendte kunstnere og designere over hele verden.

De Gournay

Grundlagt af Claud Cecil Gurney i 1984, De Gournay er et familiefirma med speciale i skabelsen af ​​verdens fineste håndmalede tapeter, tekstiler og porcelæn. Brandet er kendt for deres livlige Chinoi-serie, japanske og koreanske og panoramiske samlinger og deres håndværksmæssig dygtighed og tekniske ekpertise.

Dedikationen til håndværket er uændret, og alt, hvad de Gournay skaber, er fuldkommen håndlavet. De Gournays håndværkere er sande kunstnere, og hver giver lidt af deres sjæl i skabelsen af ​​ethvert tapet, stof og stykke porcelæn. Det er denne “besjæling”, der adskiller produktet fra maskinfremstillede kopier.

Jim Thompson

Fra sin oprindelse i 1950, hvor drømmen var at genoplive silkevævekunsten, til den dag i dag har Jim Thompson Fabrics udviklet et bredt udvalg af premium-tekstiler til indretning, skabt af nogle af nutidens mest indflydelsesrige designere.

Som verdens største producent af håndvævede stoffer er Jim Thompson især kendt for sine legendariske thailandske silker. Ved at have deres egne silkebedrifter, møller, designstudier og forsknings- og udviklingsaktiviteter er virksomheden i stand til fuldt ud at integrere alle de processer og ekspertiser, der er nødvendige i tekstilproduktion. Det gør Jim Johnson i stand til at skabe unikke stoffer med en kompromisløs standard for kvalitet, ydeevne og skønhed.

Namay Samay

Namay Samay er baseret på kærligheden til traditionelt håndværk og ønsket om at skabe enestående tekstiler, der har en karakter og varme, der minder om gamle tekstiler.

Mens deres oprindelse er i den rige vævearv fra Himalaya Kongeriget Bhutan, er deres teknikker og æstetiske påvirkninger blevet udvidet og betydeligt mere varieret over tid. Namay Samay trækker på historiske designs fra hele verden og lader sig føre derhen, hvor de mener, at der er mulighed for at bruge egne metoder til at skabe interessante og relevante tekstiler. Det resulterer i meget smukke, vævede og printede tekstiler.

Roger Oates

Roger Oates Design har designet og produceret fladvævet tæpper og løbere i 30 år og er kendt for deres karakteristiske striber. Den omfattende samling af enkle fine linjer og dristige kanter giver et moderne udtryk i halls, entréer og trapper.

Den karakteristiske struktur og unikke farvepalet udgør virksomhedens karakterisktiske look. Lavet med britisk Cheviot uld, er de fladvævede tæpper vævet og færdiggjort i hånden i Storbritannien. Traditionelt håndværk, innovativt design og tidløs stil skaber tilsammen en ægte britisk designklassiker med global appel.

Besselink & Jones

Fra deres værksteder i det vestlige London fremstiller og restaurerer Besselink & Jones dekorativ belysning inklusiv alt fra sarte antikviteter til tunge lysekroner. Sådan har det været siden 1959, hvor virksomheden blev grundlagt på et gammelt Spitfire-værksted.

Fremgangsmåden er traditionel kvalitet integreret med moderne produktionsteknikker. Besselink & Jones leverer enestående belysning til indretningsprojekter overalt i verden, herunder kongelige paladser, hoteller, klubber og smukke hjem.

C & C Milano

Fra sit udgangspunkt i den norditalienske storby væver C&C Milano tekstiler i middelhavsfarver, der smukt udtrykker den raffinerede smag og kvalitet, Italien er kendt for.

Naturlige fibre i form af cashmere, hør, silke og fløjl omdannes til elegante møbeltekstiler. C.&.C Milanos historiske rødder strækker sig helt tilbage til 1850, hvor grundlæggernes oldefædre udførte noget af datidens fineste tekstilproduktion.

CMO Paris

En kompromisløs lidenskab for naturlige fibre og traditionel vævning har guidet CMO Paris til at opdage og kuratere nogle af verdens mest ekstraordinære materialer og tekstiler. Fibrene er vævet på håndvæve af håndværkere, der opretholder ældgamle bevægelser og traditioner fra Vendôme i Frankrig og Nihombashi i Japan til Filippinerne og Indonesien og andre regioner, hvor det uspolerede håndværk fortsat eksisterer.

Med udgangspunkt i minimalisme, naturalisme og åbenhed for det uperfekte har CMO Paris i tyve år kurateret et af verdens mest unikke og enestående udvalg af materialer.

Collier Webb

Designer og producent af luksusbelysning, møbler og hardware til nogle af verdens smukkeste indendørs rum. Collier Webb er en engelsk familievirksomhed med over fyrre års erfaring og yndet samarbejdspartner blandt indretningsarkitekter og arkitekter både i Storbritannien og internationalt.

Alt belysning, møbler, greb og meget andet bliver håndlavet på Collier Webbs støberi i East Sussex på den engelske sydkyst. Kendetegnene er deres messingarbejde, som eksisterer i en række forskellige metalfarver og patiner, og en grundlæggende passion for britisk håndværk.

Colony

Colony har specialiseret sig i lampas, fløjl, brokader og silketøj. Colony-lampaserne bringer franske og italienske interiørdekorations traditioner til nyt liv med moderne farver, der tilføjer en historisk æstetik til hjemmet i det 21. århundrede. Colony er opmærksomme på originalitet i stil, grundet opmærksomhed i farvenuance og kvalitet af materialer, er dette blevet resultatet af omfattende forskning i arkiver for at producere raffinerede og elegante stoffer med mønstre inspireret af franske, venetianske, piemontesiske og orientalske interiørstilarter.

Crucial Trading

Grundlagt i London i 1986 er og dedikeret til at udforske nye vævninger, strukturer og mønstre ved hjælp af 100 pct. naturlig materialer. Det er den korte historie om Crucial Trading, som i dag regnes blandt verdens førende tekstildesignere inden for sit felt.

Virksomheden tilbyder skræddersyet tæppetjeneste, der gør det muligt for kunderne at designe et tæppe helt efter deres specifikationer, som derefter fremstilles af det talentfulde håndværkerteam på værkstedet i Kidderminster, England.

Tekstilerne er designet internt og er lavet af naturlige plantefibre eller uld med miljøet i tankerne.

David Seyfried

I mere end 35 år har de enestående britiske håndværkere hos David Seyfried Ltd designet og skabt stilfulde, polstrede møbler til både bolig- og kommercielle projekter. Den store samling af sofaer, stole, skamler, spisestole, bænke og chaiselonger vokser og udvikler sig konstant til glæde for privat hjem, hoteller og andre indretningsprojekter.

David Seyfrieds polstrede møbler fremstilles i Storbritannien af ​​deres team af håndværkere ved brug af stel af bøgetræ, spiralfjedrede enheder og et udvalg af puder med fyld af 100 pct. andefjer.

Fermoie

Fra højpigmenteret maling til tryk af fine tekstiler: Tom Helme og Martin Ephson, som grundlagde Farrow & Ball, har siden grundlagt tekstilfirmaet Fermoie. Med engagementet i tekstilproduktion har Tom Helme og Martin Ephson taget deres dybe ekspertise inden for farve og lys til en ny, mere strukturel dimension.

Kollektionen er på spænder helt fra simple prints til store design. Vævet, farvet og trykt på bomuld og hør, alt sammen egnet til gardiner, polstring og tapetsering. Alt bliver designet, produceret og inspiceret internt for at sikre den højeste kvalitet.

Hector Finch

I over 25 år har Hector Finch fremstillet lysarmaturer af høj kvalitet, der sammensmelter skarpt, præcist metalværk af britiske håndværkere med glasarbejde og keramik fra det europæiske fastland. Sortimentet er blevet større, men altid med en designæstetik bestående af rene linjer, korrekte proportioner og en less-is-more filosofi.

Hector Finchs designs vises regelmæssigt i højt profilerede hjem, restauranter og restaureringsprojekter fra hele verden samt i mange af designverdenens mest respekterede magasiner: World of Interiors, House & Garden, Architectural Digest og Veranda.

Jobs Handtryck

Jobs Handtryck har altid valgt at gå sin egen vej ved ikke at følge med strømmen - sådan har de formået at skabe så tidløse og unikke skandinaviske designklassikere. Blomsterstofferne er stadig trykt i hånden, ligesom de var, da det hele begyndte i 1930’erne. I dag opdager flere og flere mennesker Jobs farverige stoffer, en ny generation opdager sine egne yndlingsmønstre og bruger stofferne på sin egen måde, ofte kombineret med et meget moderne design. Blandingen af form, farve og funktion er det, der gør Jobs unik. De håndprintede stoffer er lavet til at holde og beholde deres tiltalende designs. Kvaliteten er høj, idet stofferne bruges til alt fra møbler, gardiner og tøj til puder, tasker og duge. Det er tegn på en rigtig klassiker.

Lewis & Wood

Britiske Lewis & Wood tilbyder en flot og velkoordineret kollektion af tekstiler og tapeter. Kollektionerne er i smukke jordfaver og støvede pasteller og mønstrene er i en genkendelig æstetik, hvoraf flere af dem med tiden har opnået stor popularitet. Mønstrene er modige, sofistikerede og harmoniske, og de komplementerer flot en Nordisk æstetik.

Lorenzo Castillo

Lorenzo Castillo. En antikvitetshandler med baggrund i historie og kunst, som skaber mindeværdige rum med sit tidløse, men med et moderne touch. Lorenzo Castillos signaturstil er en blanding af antikviteter med moderne dele blandet med elementer af uventet elegance.

Lorenzo Castillo er ikke kun blevet en af ​​de vigtigste stemmer i spansk design i dag, men også over hele verden. Det unikke udvalg består af sofistikerede, dristige og moderne tekstiler og tapeter, som hylder traditionelle motiver fra tekstilhistorien. Alt sammen er det gengivet i moderne stilarter og farver, der opretholder hvert designs originale elegance.

Morton Young og Borland

Morton Young og Borland Ltd (MYB) er producent af flotte blondetekstiler og paneler af skønne mønste. Virksomheden blev grundlagt i 1900 af Thomas Morton, Alexander Young og John Borland. I dag er MYB den eneste producent af Madras og den eneste virksomhed, der er involveret i både design og produktion af Nottingham Lace.

De bruger garn af høj kvalitet, herunder bomuld, uld, chenille og hør til at skabe et bredt udvalg af designs. Virksomheden har imponerende 15 kollektioner og arbejder også på et stort antal skræddersyede projekter til verdens mest kendte designere og brandnavne.

Paolo Mochino for Nicholas Haslam

Nicholas Haslam Ltd, blev grundlagt i 1980 og bestod af både detail- og indretningsdesign. I 1995 overtog Paolo Moschino ejerskabet af virksomheden, der nu er vokset til at omfatte to udstillingslokaler i Belgravia og et yderligere showroom i Design Center Chelsea Harbour, London. Samlingerne af møbler, belysning, tekstiler og tilbehør leveres til både bolig og kommercielle projekter over hele verden.

Nicholas Haslam designstil har udviklet sig løbende gennem årene; mens de oprindeligt var baseret på principperne for engelsk design, bragte ankomsten af ​​Paolo Moschino og Philip Vergeylen en kontinental flair til virksomheden, hvilket har resulteret i et mere internationalt look. Virksomheden er på Architectural Digest-listen over de 100 bedste designere i verden.

Ginori 1735

Historien om handler om ekstraordinær besættelse af skønhed. Ginori 1735 blev grundlagt i Doccia kun et stenkast fra Firenze i Italien. Inspireret af sin passion for hvidguld grundlagde Marquis Carlo Andrea Ginori en porcelænsfabrik, der blev til et verdensomspændende stilikon. I dag hylder fabrikken stadig den florentinske tradition: at gøre porcelæn til ren skønhed.

I dag er Ginori 1735 billedet på italiensk elegance og på verdensplan repræsenterer fabrikken det højeste niveau af porcelæn-produktion med evnen til at kombinere håndværk, kreativitet og udvikling.

Thibaut

Thibaut blev grundlagt i New York i 1886 og er USA’s ældste tapetfirma. I årenes løb er deres produktsortiment udvidet til at omfatte en række vægbeklædninger, trykte tekstiler, broderier og vævede polstringstekstiler.

Thibaut er blevet synonymt med smukke traditionelle og moderne farvepaletter. De tilbyder uovertruffen kvalitet og fantastisk design i stilarter lige fra historiske reproduktioner og traditionelle, klassiske mønstre til tropiske og moderne mønstre.

Tissus d'Helene

Efter at have tilbragt 20 år i forlagsbranchen og yderligere nogle år som indretningsarkitekt realiserede Helen Cormack i 2006 sin passion for tekstiler, da hun startede sin egen virksomhed, Tissus d'Helene, i The Design Center, Chelsea Harbour, London.

I 2010 lancerede Helen Cormack sin egen samling, Fleurons d'Helene, med inspiration fra antikke tekstiler. Helen Cormack arbejder i øjeblikket på en anden langvarig drøm: en samling af Fleurons d'Helene-tapeter.

Titley & Marr

Titley & Marr blev grundlagt i 1984 for at producere møbler til boliginteriør og indretningsprojekter. Virksomheden fik oprindeligt inspiration fra tekstiler skabt i det 18. og 19. Århundrede – dengang de allerbedste tekstiler blev skabt i Europa. I dag er virksomheden fortsat inspireret af historiske tekstiler, mest taget fra deres arkiv, som de har udbygget gennem årene.

Titley & Marr tror på, at godt design og farver er nøglen til at skabe et smukt og behageligt levende miljø. De fremstiller deres tekstiler fra naturlige produkter og arbejder med britiske møller, når det er muligt.

Watts

I 1874 vandt arkitekterne George Frederick Bodley og Thomas Garner opgaven at designe de nye kontorer for London School Board. De to arkitekter så en mulighed og grundlagde hurtigt et indretningshus i partnerskab med George Gilbert Scott den Yngre.

Watts udviklede en ny stil i løbet af 1870’erne kendt som 'Queen Anne' stil. London School Board var en af ​​de første og vigtigste bygninger designet i denne nye stil. De mange ​​indflydelser, der også dannede grundlag for 'Queen Anne'-bevægelsen, lå også bag Watts tidlige stof- og tapetdesign - og kan stadig ses i interiørhusets produktion i dag.

Zuber

Siden 1797 har Zuber fra Alsace i Frankrig produceret tapet, og det gør Zuber til verdens ældste overlevende tapetproducent. Fabrikken har opbevaret tegninger og alle fremstillingsværktøjer i sit arkiv siden begyndelsen.

Zuber bruger i dag stadig de traditionelle håndtryksteknikker, der har været i brug siden virksomheden blev grundlagt, til 90 procent af produktionen. Resten udføres ved hjælp af en teknik, der blander håndtryk og mekanisk tryk.

Farrow & Ball

Stærkt pigmenterede maling og håndlavede tapet reagerer ekstraordinært på alle former for lys og leverer en unik farvedybde og finishkvalitet, der vækker vægge til live. Den rige blanding af pigmenter i vores absorberende farver skaber en uforlignelig livskraft i alle rum i hjemmet.

Leder du efter et særligt mærke?
Måske kan vi hjælpe.