Showroom er lukket
Vores håndværkere

Det gode håndarbejde og håndværk er et af de vigtigste punkter i Tapet-Cafes arbejde med design og indretning.

Derfor samarbejder vi med de dygtigste og mest dedikerede håndværkere.

Vores håndværkere er eksperter i at skabe perfekt sammenhæng mellem form, materiale og funktion indenfor deres fag, og de er en uundværlig del af Tapet-Cafe.

Flere af håndværkerne har vi arbejdet sammen med i årtier. Det langvarige samarbejde og de mange fælles projekter har tilvejebragt en indbyrdes forståelse, som gør det muligt at designe og producere de mest unikke produkter i fællesskab.

Syersker

Vores syersker har årtiers erfaring indenfor bearbejdning af tekstiler. Vores samarbejde går flere generationer tilbage.

Deres ekspertise sidder i fingerspidserne og det kan tydeligt ses på hver eneste samling, stikning og dekoration, der alle laves med stor præcision og grundighed.

De kan håndtere næsten alle slags opgaver og alt skræddersyes til hver enkelt kunde. Det betyder høj kvalitet og perfekte finesser.

Smede

Hos Tapet-Cafe leverer vi kun de smukkeste gardiner. Derfor stiller vi også høje krav til vores gardinstænger.

Gardinstængernes kvalitet har overraskende stor betydning for det færdige resultat. Og derfor prioriterer vi at bruge stænger i smukke materialer; materialer med lang holdbarhed, tilpas styrke og som patinerer flot.

Vores smede i Danmark og England smeder kun stænger der lever op til dette.

I samarbejde med dem kan vi lave stænger i næsten alle metaller, i mange farver og med beslag tilpasset unikke mål og ønsker. Alle rum og vinduesåbninger er forskellige, og derfor skal beslagenes udhæng, størrelse, bæreevne mv. tilpasses individuelt hertil.

Møbelpolstrere

Når et kært eje, eksempelvis en ældre sofa skal ompolstres kommer håndværket virkelig i spil.

Møbelpolstreren reparerer gjorde, fjedre, lægger nyt betræk på, syr det fast i hånden, slår søm i og syr slutteligt kantbånd på. Kvaliteten af håndværket, eller mange på samme, ses tydeligt.

Dygtige polstrere formår at lave perfekte sammensyninger, selv af tekstiler med komplicerede mønstre. De er ikke i tvivl om trådretning og sikrer derfor at tekstilet ikke trækker forkert i samlingerne. De efterlader naturligvis ingen synlig lim eller løse tråde, og knapper, keder, dekorationsbånd, frynser og agramaner er syet perfekt på.

Hos Tapet-Cafe arbejder vi sammen med nogle af Danmarks dygtigste møbelpolstrere og det er vi stolte af.

Snedkere

Tapet-Cafe arbejder sammen med et ungt og fantastisk dygtigt team af Danske møbelsnedkere.

Deres forfinede æstetiske sans og utrolige evner indenfor træarbejde, gør os i stand til at skabe unikke møbler og flot skræddersyet inventar til vores kunder i fællesskab.

Sammen har vi leveret smukke vitrineskabe, cocktailkabinetter, dørhåndtag, bogreoler, biblioteksvægge, garderobeskabe, vægpaneler, konsolborde, sengeborde, radiatorskjulere og endda et eventyrligt tree-top-house.

Teamet kan arbejde i alle typer træ, herunder med indlæg af materialer som messing, kobber, ben, ibenholt og glas.

Ligeledes kan de udføre smukt håndstrøget malerarbejde samt perfekte lakeringer.

Tapetopsættere

Tapetsering er et håndværk.

Mange kaster sig ud i det selv, med varierende succes. Man kan sagtens få et flot resultat DIY, men en dygtig tapetopsætter sikrer at mønstertilpasningen er perfekt, at samlinger er nærmest usynlige, at kanter er skåret skarpt og naturligvis at ingen pletter eller mærker er at finde på de opsatte baner.

Ligeledes kan en dygtig tapetopsætter også magte opsætning besværlige steder som trappeopgange, rundt om ældre ukurante loftsbjælker eller bag radiatorer.

Er der ligeledes investeret tid og penge i at indkøbe et særligt tapet med et unikt mønster, i et delikat materiale f.eks. med tekstiloverfalde, anbefaler vi altid en faglært eller erfaren tapetopsætter.

Vi samarbejder kun med de dygtigste tapetopsættere, som vi stoler på, som vi ved kan håndtere de kvalitetsmaterialer, vi arbejder med og som kan levere det serviceniveau vores kunder fortjener.

Malere

Malearbejde er et håndværk.

Som med tapet, er mange interesserede i at udføre det selv og det kan sagtens give et flot resultat. Det væsentlige er, at slutresultatet er ensartet og udført med grundighed og præcision.

Professionelt malerarbejde skal naturligvis være fuldstændig fri for helligdage, rullemærker, uskarpe kanter og stænk. Ligeledes skal professionelt malerarbejde gerne have perfekt ensartede overflader og fine penselstrøg der røber at malingen er påført af en erfaren hånd. Den slags kvalitetsarbejde fås ikke altid ved at vælge det billigste tilbud.

Hos Tapet-Cafe er vi stolte af at samarbejde med en håndfuld malermestre, der kan levere både kvalitetsarbejde og et højt serviceniveau.

Lampeskærmsmagere

At lave lampeskærme i tekstil er et unikt håndværk. Et håndværk, som kræver grundighed og præcision.

I dag findes der ikke mange lampeskærmsmagere der arbejder i tekstil, hverken foldedamer som de kaldtes engang eller syersker med speciale i håndsyede lampeskærme.

Vi samarbejder med nogle af sidste og bedste i Danmark og England.

De kan lave lampeskærme i delikate silke- og hørtekstiler fra vores showroom, syet eller foldet efter unikke mål, i mange former eller med typer af læg.

Det giver mulighed for at få en helt enestående skærm til din lampe, i et selvvalgt tekstil og med perfekt finish.

Interesseret i hvad vores håndværkere har skabt sammen med os?