Showroom er lukket
Services

Lige siden grundlæggelsen af Tapet-Cafe har vi skabt eksklusive og personlige indretninger og interiørløsninger med passion og dedikation for form, stil og kompromisløs kvalitet og sublimt håndværk.

Indretningsdesign

Vores multidisciplinære team af indretningskonsulenter og designere arbejder med indretning i alle skala, lige fra valg af den rette farve til din væg til en fuldstændig forvandling og komplet indretning af dit hjem.  

Vi sætter en ære i at skabe levende indretning med skræddersyede interiørløsninger, der imødekommer de ønsker og behov, du måtte have. Vi tilbyder rådgivning og løsninger indenfor en rækker områder, lige fra håndsyede gardiner, polstring af møbler, tapeter, farver, tekstiler, belysning til snedkerbygget inventar. 

Dialogen med vores kunder er en stor og vigtig del af vores arbejdsproces. Hvert projekt er derfor baseret på et personligt møde enten i vores showroom eller hos dig. 

Ønsker du rådgivning og sparring til dit projekt, kan du læse mere om hvordan du kommer i gang her 

Møbeldesign

Vores stærke team har designet mange møbler. Nogle har vi produceret selv, sammen med vores dygtige snedkere, smede eller møbelpolstrere.

I andre tilfælde er vores designs blevet givet videre til større møbelproducenter med henblik på produktion i større kvantum. Uanset den ønskede produktionsmetode kan vores designteam påtage sig den kreative opgave med produktudvikling og formgivning.

Indretningsprojekter i alle skala

Lige siden grundlæggelsen af Tapet-Cafe har vi skabt indretninger og interiørløsninger i alle skala til private hjem, design butikker, restauranter, barer, boutique hoteller, herregårde, slotte, museer og kunstgallerier.

Ønsker du inspiration eller er du nysgerrig på vores mange projekter?

Kom i gang

Uanset karakteren eller størrelsen af dit indretningsprojekt, hjælper vi dig med sparring og rådgivning.