Showroom åbner 10:00
Materialebibliotek

Tapet-Cafes store udvalg af produkter afspejler vores konstante søgen efter kvalitet og enestående håndarbejde. Efter det unikke og det anderledes. Siden vores start i 1974 har vi oparbejdet et stort sortiment og materialebibliotek.

Vores sortiment indeholder et stort og varieret udvalg af møbler, lamper, skærme, tæpper, løbere og gardinstænger. Nogle er udstillet i vores showroom, og resten kan studeres i vores leverandørers flotte produktkataloger.

Sortiment og materialebibliotek

Vores materialebibliotek indeholder prøver af de mest utrolige tekstiler, tapeter og farver. Prøverne kan ses og studeres i vores showroom og de fleste kan lånes eller købes med hjem.

Blandt lamper, møbler, farver, tekstiler og tapeter finder du vores darlings, vores favoritprodukter som vi holder meget af og som går igen i mange af vores indretningsprojekter.

Da vi hele tiden er på opdagelse og ofte finder nye brands og designs som vi tager ind i vores voksende sortiment og materialebibliotek, er vores showroom altid et besøg værd. Du vil med garanti få en sanselig oplevelse og blive inspireret af farve- og mønsterrigdommen.

Dyk ned i vores smukke tekstiler

Vores store bibliotek består af tekstiler fra hele verden. Vi har alt fra silke, damask, uld, bouclé, hør, bomuld og mange andre kvaliteter. Vores bibliotek indeholder også et stort udvalg af kvaster, kæder, grossgrainbånd, agramaner mv. som bruges til polstring og boligdekoration. Hos Tapet-Cafe finder du særligt udvalgte tekstiler fra blandt andet England, Italien og Spanien, men også fra vores egen in-house tekstilkollektion Helene Blanche Fabrics & Wallpapers

Se vores in-house kollektion her

Læs mere om vores tekstiler her 

Se vores store udvalg af tapeter

Vores tapetudvalg er enestående. Det er derfor, vi hedder Tapet-Cafe. Alle tapeter er nøje udvalgte, og mange af dem bliver kun forhandlet hos os. Design, kvalitet og håndarbejde er på højt niveau hos alle de mærker vi forhandler, hvad enten det er vores eget in-house mærke Helene Blanche Fabrics & Wallpaper eller andre dygtige tapetproducenter fra hele verden.

Studér også vores mange kataloger med lamper, møbler og tæpper

Vores sortiment indeholder et stort udvalg af unikke møbler, lamper og tæpper. De kan studeres i vores leverandørers flotte kataloger.

Vores designteam hjælper med at udvælge de bedst egnede til dit projekt samt rådgive om hvordan f.eks. en sofa bedst personliggøres til din stil via diverse tilvalg. Ligeledes hjælper vores designere med at designe f.eks. et fritliggende tæppe i den farve og kantsyning du foretrækker, eller med at vælge om dine lamper er smukkest i bruneret messing, krom eller en tredje finish.

 

Udforsk vores gruppe af betroede leverandører

Hos Tapet-Cafe vil du finde et nøje udvalgt sortiment af enestående produkter fra vores leverandører. Vores udvalg af tapeter, tekstiler, maling og belysning kommer fra leverandører, vi stoler på. De står for det, som vi også står for: Kvalitet, originalitet og håndværk.

Se mere om vores leverandører her

 

Fra materialeprøve til færdig vare

En overvejende del af vores produkter skræddersyes eller tilpasses unikt til dig.

Det betyder at du som kunde vælger varer ud fra materialeprøver. Materialeprøverne kan ses og studeres i vores showroom og de kan lånes eller købes med hjem.

Først når dit projekt igangsættes, bestilles den færdige tapet, metervare, tæppeløber eller lampe hjem til dig.

Leder du efter noget helt særligt?

Drømmer du om et særligt mærke? Måske kan vi skaffe det til dig, eller finde et smukt alternativ.