Showroom åbner 10:00
Vores tilgang

Farver, tekstiler, mønstre, kunst og dekoration er en utrolig vigtig del af vores liv. Det tilføjer atmosfære og stemning og det skaber et personligt hjem.

Vores tilgang til indretning tager derfor sit udspring i vores passion; at sammensætte farver, materialer, at arbejde i flere lag og at opleve glæden ved godt håndværk, god kvalitet og skræddersyet løsninger som er udgangspunktet når vi skaber indretning, udsmykker og dekorerer.

Vores tilgang til indretning tager derfor udspring her.

”For os handler det om at få rummene i et hus til at leve og om at skabe personlige og stemningsfyldte hjem og om at indrette i harmoni med husets arkitektur. Vores passion er de dybe og ekspressive farver, vi elsker kunst og taktile materialer og holder af at sammensætte moderne og dekadente møbler, skulpturelle objekter og lag af tekstiler og farver”.

 

“Vores inspiration er hentet og fortolket flere steder fra, så det passer til vores liv. Vi kan heller ikke løbe fra, at vi også har noget dansk minimalisme i os. Men vigtigst for os er, at vores hjem skal være dynamisk og levende. Derfor er her masser af objekter, kunst, design, bøger, ting og ting, som alle bygger bro mellem vores arbejde med indretning, farver og tekstildesign. At fortælle historier med de rum, vi skaber, vil altid følge os som mennesker”.  

 

Jannik Martensen-Larsen & Helene Blanche om stilen i deres hjem

Rammen om det gode liv

Et hjem skal være levende, omfavne os, inspirere og være rammen om det gode liv.

For os handler indretning om at få rum og bolig til at leve og om at skabe en personlig og stemningsfyldt stil som er indrettet i harmoni med husets arkitektur og de mennesker som bor der.

Dialog med vores kunder er derfor en vigtig del af vores arbejdsproces.

Varige relationer og venner af huset

Hos Tapet-Cafe har vi mange kunder der handler hos os igen og igen. Mange er efterhånden blevet gode venner af huset.

Vores mangeårige kendskab til hinanden og vores fælles rejser med indretning af f.eks. den første lejlighed, det første hus eller det første børneværelse giver stærke bånd. De bånd er vi stolte af.

Vi gør en dyd ud af, at lære hver enkelt kundes personlighed og historie at kende, for på den måde at skabe en indretning der afspejler den enkeltes interesse og individuelle smag.

Kreativ sparring og rådgivning

Ønsker du kreativ sparring og rådgivning?